Sunday, October 31, 2010

BREAKING NEWS :) Uudiseid sõjatandrilt.

Nagu rahvusvahelistest uudistekanalitest kuulda võis, siis toimus täna Istanbuli kõige rahvarohkemas turismikeskuses Taksimis pommiplahvatus (http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-11660795).   Plahvatus toimus hommikul kell 11  ja seda oli kuulda üle kogu Istanbuli kesklinna.  Esialgsete andmete põhjal on vigastada saanud 35 inimest.   Plahvatuse korraldamises kahtlustatakse kurdi enesetaputerroristi.   Ülejäänud ümbruskonnast leitud pommid tegi politsei kahjutuks.


Päris kõhe hakkab siin!  Oleme Taksimis südamerahuga ju mitmeid kordi ringi jalutanud...  See on see koht, kus kogu aeg meelt avaldatakse.  
Ei tea kas see oli pommiteemaga seotud või mitte, aga hommikupoolikul ehtmatas meid peaaegu meie hoovis madallendu tegev helikopter.   Aknast helikopter ei paistnud, kuid aknaklaasid plärisesid küll ning kass jooksis hirmuga voodi alla.
Türgi ida- ja kaguosas on küll ohtlik ja tänavatel kõlavad lasud (info esmasest allikast - üks Toomase töökaaslane on sinna komandeeritud), aga Istanbuli pidasime siiani rahulikuks paigaks.   Paistab, et eksisime...
Lugesite otsereportaaži Istanbulist!   Hoiame teid sündmuste arenguga kursis:)

No comments:

Post a Comment